Διαμονή >
Οι Βελανιές είναι ένα συγκρότημα κατοικιών κτισμένων αμφιθεατρικά, εξασφαλίζοντας έτσι μια μοναδική θέα στη Χρυσή Ακτή και τα γύρω νησιά.

Τα μικρά σπίτια ακολουθούν την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και σέβονται το τοπίο, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την απαραίτητη άνεση και ανεξαρτησία.

Όλες οι βεράντες προσφέρουν απρόσκοπτη θέα και είναι προστατευμένες από τον ήλιο και τον άνεμο χαρίζοντας στιγμές ξεκούρασης ή τη δυνατότητα ενός δείπνου με φόντο τη θάλασσα.
Κατοικίες  (για 4 έως 6 άτομα)
Οι κατοικίες είναι εντελώς ανεξάρτητες. Έχουν μια επιφάνεια περίπου 55 τ.μ. και διαθέτουν εξωτερικές σκεπαστές βεράντες με θεά στη θάλασσα και την περιοχή της Χρυσής Ακτής. Αποτελούνται από δύο υπνοδωμάτια, ένα καθιστικό με κουζίνα και δύο μπάνια με ντους.
 
Διαμερίσματα (για 2 έως 4 άτομα)
Τα διαμερίσματα είναι ανεξάρτητες κατοικίες με μεσοτοιχία. Η επιφάνειά τους είναι περίπου 45 τ.μ. και διαθέτουν εξωτερικές σκεπαστές βεράντες με θέα στη θάλασσα και την περιοχή της Χρυσής Ακτής. Αποτελούνται από ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα καθιστικό με δύο μονά κρεβάτια και κουζίνα και ένα μπάνιο με ντους.
 
Studio (για 2 άτομα)
Το στούντιο έχει μια επιφάνεια 20 τ.μ., ένα διπλό κρεβάτι, μια μικρή πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα μπάνιο με ντους. Η σκεπαστή εξωτερική βεράντα έχει απεριόριστη θέα στη θάλασσα και την περιοχή της Χρυσής Ακτής
.